Over Ons

Scriptiespot is een initiatief om enerzijds scriptiehulpen, scriptiecorrectoren en scriptiebegeleiders en anderzijds studenten, bij elkaar te brengen. Zo is er voor studenten een ruime keus aan scriptiehulp en kunnen zij de best mogelijke scriptiehulp kiezen. Studenten kunnen op dit online platform terecht voor begeleiding tijdens het schrijven van hun scriptie, voor het transcriberen van interviews, voor het nakijken van hun verslag of thesis, voor het vertalen van een scriptie, of wanneer ze iemand willen vinden die hen beter kan laten schrijven. Scriptiehelpers en begeleiders kunnen hun hulp aanbieden en op opdrachten reageren.

De website van Scriptiespot is overzichtelijk en levert een optimaal gebruiksgemak. We maken het voor zowel studenten als scriptiehulpen zo makkelijk mogelijk. We reageren snel op mails en vragen, en wanneer er een onenigheid of geschil is tussen scriptiehelpers en studenten, treden wij op als bemiddelaar. Ons betalingssysteem voor scriptiehulpen is veilig en makkelijk.

Kortom, het platform van Scriptiespot vormt voor studenten een ideale en unieke mogelijkheid om snel de geschikte scriptiehulp te krijgen, tijdens of na het schrijven van hun scriptie, en voor scriptiehelpers een manier om goed te verdienen aan hun service.

 

Onze partners:

Drukwerk Solutions

Scriptie laten drukken? Drukwerk Solutions, voor al je scripties en brochures.

 

HBOstart

Op HBOstart staat al ruim 15 jaar veel informatie over het hbo. Naast een overzicht met alle erkende HBO-opleidingen kun je er open dagen vinden en vele andere zaken voor aankomende hbo-ers. Jaarlijks komen bijna HBO-studiekiezers hier een kijkje nemen en is daarmee één van de grootste (en oudste!) sites voor hbo-studiekeuze in Nederland!

 

Happy Copy

Happy Copy is geschikt voor het printen en inbinden van scripties en verslagen. Via een simpele handleiding kunnen we je scriptie, goed en snel printen en inbinden.

 

JFV

De Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen (JFV Nijmegen) is een van de grootste en oudste studentenorganisaties in Nijmegen en staat bekend als een actieve en veelzijdige studievereniging. De JFV Nijmegen organiseert zowel formele als informele activiteiten, het lidmaatschap staat open voor iedereen die aan de Nijmeegse rechtenfaculteit studeert. Op dit moment maken al 2000 studenten gebruik van de vele voordelen die het JFV-lidmaatschap biedt

 

Kamernet

Vind veilig en snel de ideale studentenkamer in jouw studentenstad met Kamernet.nl – Studentenkamers in heel Nederland

 

MBOstart

MBOstart is al 15 jaar een site voor de aankomende MBO-student. Er worden veel-mbo opleidingen aangeboden, waar deze site duidelijkheid in schept. MBOstart is de enige website waar je een overzicht kunt vinden van alle erkende mbo-opleidingen in Nederland. Naast open dagen kun je er veel informatie vinden over de aansluiting op de arbeidsmarkt, want na sommige opleidingen kun je haast geen baan vinden.

 

De Schrijverije

De Schrijverije voor het schrijven van een brief of bezwaarschrift, het corrigeren en schrijven SEO-teksten en studentenhulp. Aantrekkelijk studententarief.

 

StagePlaza

Bezoek StagePlaza voor marketing stages en andere stages voor studenten.

 

Student Research Conference

De Student Research Conference is een conferentie waar het bacheloronderzoek in de schijnwerpers wordt gezet. Het is een perfecte plek voor het uitbreiden van netwerkcontacten en het leren over bacheloronderzoek en scripties. Zie de website voor meer informatie over de deelname.

 

StudentJob

StudentJob is een online jobboard waar je bijbanen, weekendwerk en vakantiewerk kunt vinden. Ook kun je bij StudentJob startersfuncties vinden voor als je net bent afgestudeerd.

 

Studentenwerk

Studentenwerk vinden in jouw regio? Bezoek dan deze website en zorg dat je zo snel mogelijk een baan vindt!

 

Studievereniging Xtend 

S.V. Xtend is de studievereniging voor alle CMD- & ICT-studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sluit je aan of bezoek de website voor stageplaatsen, informatie over studeren in en rondom Arnhem en Nijmegen of meer details over de vereniging.

 

Tekstblick

Wil je een tekst puur op de juisthuid van de taal laten controleren? Bezoek Tekstblick.

 

Tekstbureau VanderMaasTekst

Voor subtiele en betrokken tekstcorrectie is Tekstbureau VanderMaasTekst aan te bevelen.

 

TekstMeester

Tekstcorrectie van TekstMeester is sterk aan te bevelen voor de correctie van teksten en advertorials.

__________________________________________________________________________________________________

 

 

1 respons naar “Over Ons”

  1. Reageer Geplaatst door marketingscriptie Op okt 12th 2016 at 9:53 pm: Beantwoorden

    Erg handige website. Vooral vooral voor studenten die vastlopen tijdens hun scriptie. Wij hebben speciaal voor studenten blogs geschreven omtrent een marketing scriptie (http://www.marketingscriptie.nl). Wellicht leuk als aanvulling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *