Over Ons

is een initiatief om enerzijds scriptiehulpen, scriptiecorrectoren en scriptiebegeleiders en anderzijds studenten, bij elkaar te brengen. Zo is er voor studenten een ruime keus aan scriptiehulp en kunnen zij de best mogelijke scriptiehulp kiezen. Studenten kunnen op dit online platform terecht voor begeleiding tijdens het schrijven van hun scriptie, voor het transcriberen van interviews, voor het nakijken van hun verslag of thesis, voor het vertalen van een scriptie, of wanneer ze iemand willen vinden die hen beter kan laten schrijven. Scriptiehelpers en begeleiders kunnen hun hulp aanbieden en op opdrachten reageren.

De website van Scriptiespot is overzichtelijk en levert een optimaal gebruiksgemak. We maken het voor zowel studenten als scriptiehulpen zo makkelijk mogelijk. We reageren snel op mails en vragen, en wanneer er een onenigheid of geschil is tussen scriptiehelpers en studenten, treden wij op als bemiddelaar. Ons betalingssysteem voor scriptiehulpen is veilig en makkelijk.

Kortom, het platform van Scriptiespot vormt voor studenten een ideale en unieke mogelijkheid om snel de geschikte scriptiehulp te krijgen, tijdens of na het schrijven van hun scriptie, en voor scriptiehelpers een manier om goed te verdienen aan hun service.

Onze partners:

Bijles Aan Huis

Sinds 2013 biedt Bijles Aan Huis persoonlijke bijles op locatie. Hierbij kunt u online direct de geschikte docent uitkiezen in uw woonplaats! Bijles Aan Huis biedt een goede voorbereiding op toetsen en examens voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare schoolstudenten. Boek direct uw docent op hun website.

vog aanvragenVOG Bureau

Een nieuwe baan en een VOG nodig? Vraag nu je verklaring omtrent gedrag online aan zonder een afspraak bij de gemeente!
Je kunt je VOG aanvragen binnen één minuut en ontvangt binnen enkele dagen je VOG thuis per post. Weet je niet welke screeningsprofielen je moet kiezen? Geen zorgen, selecteer dan “onbekend” tijdens het aanvragen. Het team van hetvogbureau.nl zorgt ervoor dat de juiste screeningsprofielen worden geselecteerd.

VOG aanvragen kan snel en gemakkelijk via https://www.mijnvogaanvragen.nl – je kunt je VOG aanvraag online indienen en ontvangt binnen enkele werkdagen je Verklaring Omtrent Gedrag in huis. Snel, gemakkelijk en alles geregeld binnen één minuut!

 

Bijles en Training Engels

Vindt jouw kind Engels een lastige taal en zoek jij daarom als ouder naar bijles Engels in Groningen? Dan kan ik jou helpen! Engels is mijn moedertaal en ik woon al mijn hele leven in Nederland. Grammatica, werkwoordvormen, uitspraak en gespreksvoering op een leuke manier aan jouw kind uitgelegd.

 

Switchmakenhulp-bij-studiekeuze-studiekeuzemaken.nl

Moeite met je studiekeuze? Schakel hulp in bij je studiekeuze, ontvang jouw top-3 studies en kies in 21 dagen de juiste studie. Of ontdek toffe mogelijkheden voor de invulling van een tussenjaar.

 

 

 

Bijles in Utrecht

Zorgen over de voortgang van uw kind? Is uw zoon of dochter de motivatie voor exacte vakken kwijt of scoort hij of zij slecht voor een exact vak? Dan help ik u graag met Bijles in Utrecht. Tijdens mijn bijlessen bepaal ik eerst de knelpunten bij uw kind. Ik onderzoek dan welke vorm van bijles het beste aansluit. Zo worden de exacte vakken niet alleen leuker maar verbeteren ook de resultaten voor deze vakken.

 

Bloemendal Arbo-AdviesBuro

Al ruim 25 jaar biedt Bloemendal Arbo-AdviesBuro veiligheidstrainingen aan bedrijven, werknemers maar ook voor aankomende instructeurs en Zzp’ers. Wil jij na je HBO- of MBO -opleiding ondernemer of Zzp’er worden op het gebied van Arbo en /of veiligheid? Wij geven instructeurs opleidingen op het gebied van BHV, EHBO (Het Oranje-Kruis en Rodekruis) maar ook voor de gecertificeerde BLS en PBLS trainingen.
Heb je interesse? Kijk dan op onze website voor meer informatie! www.bhvaed.nl
Wij zijn één van de grootste opleiders van Nederland.

 

Bijlex

Bijlesbureau Bijlex is een professioneel bijlesbureau dat zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Bij Bijlex geloven we in de kracht van individuele aandacht en op maat gemaakte ondersteuning, om zo onze leerlingen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Dus als je een voor een betaalbare prijs hoge kwaliteit lessen wilt afnemen, neem dan bijles Bijlex!

 

Motivatiebriefvoorbeeld.nl

‘Ben je op zoek naar een goede motivatiebrief? Voorbeeld brieven die het verschil maken? Bij ons vind je veel motivatiebrief voorbeelden om gratis te gebruiken.’

 

 

 

Contentmarketing

Binnen de marketing valt tekstschrijven onder contentmarketing: het creëren en promoten van content voor een specifieke doelgroep om een marketingdoel te behalen. Dat gebeurt veelal online, en is gericht op het informeren en motiveren van de doelgroep om een volgende fase in de customer journey te bereiken. Op Bloeise.nl vind je diepgaande informatie over contentcreatie en contentpromotie op de pagina B2B contentmarketing.

 

SPSS Guru

SPSSguru.nl biedt snelle en betrouwbare hulp bij alles wat te maken heeft met onderzoek, data-analyse en statistiek! Fabian is al meer dan 10 jaar dé guru in SPSS, Stata, Smart-PLS en meer, voor HBO, WO en PhD. Kort samengevat heeft hij voor de klas gestaan als gastdocent, statistiektrainingen aan bedrijven verzorgd, bijles- en stoomcursussen ontwikkeld en meer dan 2500 studenten hét steuntje in de rug gegeven om hun analyses goed te kunnen afronden. Van het invoeren en opschonen van de data tot het analyseren en interpreteren: in gemiddeld 1,5 tot 2 uur loodst hij je eenvoudig door alle stappen van je data-analyse heen.

 

Drukwerk Solutions

Scriptie laten drukken? Drukwerk Solutions, voor al je scripties en brochures.

 

ELSA Groningen

ELSA Groningen is a non-political and non-profit law students’ association founded in 2013. We form a part of the grand network of ELSA (European Law Students’ Association), the largest one of its kind with 50.000 members across 375 law faculties. We serve as the seventh of eight Dutch local groups overseen by ELSA the Netherlands.

 

StudentNederland

StudentNederland: alles over je (toekomstige) studententijd!

 

HBOstart

Op HBOstart staat al ruim 15 jaar veel informatie over het hbo. Naast een overzicht met alle erkende HBO-opleidingen kun je er open dagen vinden en vele andere zaken voor aankomende hbo-ers. Jaarlijks komen bijna HBO-studiekiezers hier een kijkje nemen en is daarmee één van de grootste (en oudste!) sites voor hbo-studiekeuze in Nederland!

 

Happy Copy

Happy Copy is geschikt voor het printen en inbinden van scripties en verslagen. Via een simpele handleiding kunnen we je scriptie, goed en snel printen en inbinden.

 

Hulpstudent.nl

Hulpstudent.nl is op zoek naar nieuwe studenten om klanten te ondersteunen met klusjes in en om het huis. Denk hierbij aan boodschappen doen, stofzuigen, de ramen zemen, hulp in de tuin, oppassen, bijles geven of gewoon gezellig een kopje koffie drinken! Wanneer studenten graag anderen helpen en tegelijkertijd een mooie vergoeding ontvangen, kunnen ze zich op de website www.hulpstudent.nl inschrijven.

 

JFV

De Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen (JFV Nijmegen) is een van de grootste en oudste studentenorganisaties in Nijmegen en staat bekend als een actieve en veelzijdige studievereniging. De JFV Nijmegen organiseert zowel formele als informele activiteiten, het lidmaatschap staat open voor iedereen die aan de Nijmeegse rechtenfaculteit studeert. Op dit moment maken al 2000 studenten gebruik van de vele voordelen die het JFV-lidmaatschap biedt

 

Jong&Studie

Jong&Studie geeft studiekeuzeadvies aan jongeren die bezig zijn met het maken van een studiekeuze. En daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Kijk op de website voor meer informatie!

 

Kamernet

Vind veilig en snel de ideale studentenkamer in jouw studentenstad met Kamernet.nl – Studentenkamers in heel Nederland

 

NOALogo-de-nederlandse-ondernemers-academie

Steeds meer jongeren denken na over het ondernemerschap. Sommige starten al een bedrijfje tijdens hun studie, anderen twijfelen nog of het ondernemerschap iets voor hun is. De Nederlandse Ondernemers Academie laat deze jongeren in een programma van 4 maanden kennis maken met het ondernemerschap. Tijdens het programma ga je echt je eigen bedrijf bouwen. Je doorloop alle stappen die daarvoor nodig zijn en je leert veel over jezelf. Dat maakt het programma ook heel geschikt voor mensen die nog niet weten welke vervolgstudie ze willen kiezen

 

MijnMantelzorgStudent

Met behulp van uw mantelzorgstudent kunt u blijven wonen en leven op de manier zoals u dat wilt. Onze studenten kunnen u bijvoorbeeld assisteren bij een winkelbezoek, het huishouden, de administratie of zorg voor huisdieren. Natuurlijk komen ze ook graag bij u langs om bijvoorbeeld samen met u een spelletje te doen of een praatje te maken. Zo hoeft u uw eigen netwerk van familie, vrienden of bekenden niet te belasten.

 

Mijnstudentenleven

MijnStudentenleven; hét online portaal voor studenten. Alle nuttige informatie voor studenten; van verzekering tot lening, van kamer tot stufi betaaldata.

 

MBOstart

MBOstart is al 15 jaar een site voor de aankomende MBO-student. Er worden veel-mbo opleidingen aangeboden, waar deze site duidelijkheid in schept. MBOstart is de enige website waar je een overzicht kunt vinden van alle erkende mbo-opleidingen in Nederland. Naast open dagen kun je er veel informatie vinden over de aansluiting op de arbeidsmarkt, want na sommige opleidingen kun je haast geen baan vinden.

 

Online Bijles

Facelessons.nl is hét platform voor online bijles. Zorgeloos online bijles van geverifieerde leraren hoe en wanneer jij wilt, allemaal vanuit je eigen kamer! Probeer het uit met onze vrijblijvende demo.

 

De Schrijverije

De Schrijverije voor het schrijven van een brief of bezwaarschrift, het corrigeren en schrijven van SEO-teksten en studentenhulp. Aantrekkelijk studententarief.

 

StagePlaza

Bezoek StagePlaza voor marketing stages en andere stages voor studenten.

 

Student Research Conference

De Student Research Conference is een conferentie waar het bacheloronderzoek in de schijnwerpers wordt gezet. Het is een perfecte plek voor het uitbreiden van netwerkcontacten en het leren over bacheloronderzoek en scripties. Zie de website voor meer informatie over de deelname.

 

StudentJob

StudentJob is een online jobboard waar je bijbanen, weekendwerk en vakantiewerk kunt vinden. Ook kun je bij StudentJob startersfuncties vinden voor als je net bent afgestudeerd.

 

Studentenwerk

Studentenwerk vinden in jouw regio? Bezoek dan deze website en zorg dat je zo snel mogelijk een baan vindt!

 

Studievereniging Xtend 

S.V. Xtend is de studievereniging voor alle CMD- & ICT-studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sluit je aan of bezoek de website voor stageplaatsen, informatie over studeren in en rondom Arnhem en Nijmegen of meer details over de vereniging.

 

Tekstblick

Wil je een tekst puur op de juistheid van de taal laten controleren? Bezoek Tekstblick.

 

Tekstbureau Van Bree

Met een frisse blik kijkt Tekstbureau Van Bree naar uw teksten en helpt bij de worsteling met taal. Tekstbureau Van Bree (her)schrijft en redigeert teksten. Ook voor advies en opmaak van teksten en documenten kunt u terecht bij Tekstbureau Van Bree.

 

Tekstbureau VanderMaasTekst

Voor subtiele en betrokken tekstcorrectie is Tekstbureau VanderMaasTekst aan te bevelen.

 

Topscriptie

We begeleiden studenten bij hun opdrachten en het afstuderen, waarbij onze focus ligt op studenten met faalangst en andere mentale problemen (zoals depressieve gevoelens, eenzaamheid etc.)

 

TekstMeester

Tekstcorrectie van TekstMeester is geschikt voor de correctie van alle soorten teksten. Ook voor herschrijven, redactie en tekstadvies kun je hier terecht. TekstMeester heeft een achtergrond als scriptiebegeleider en heeft een ruime ervaring in begeleiding en correctie van scripties.

scriptie arencampus

Scriptie

EduBoox.nl

Scriptie jouwpagina

scriptie links

Studenten

Scriptie

Bedrijvenland

Scriptie

gratis link aanmelden

gratis-vacature-plaatsen

studeren.frisbegin.nl

Student

__________________________________________________________________________________________________

1 respons naar “Over Ons”

  1. Reageer Geplaatst door marketingscriptie Op okt 12th 2016 at 9:53 pm: Beantwoorden

    Erg handige website. Vooral vooral voor studenten die vastlopen tijdens hun scriptie. Wij hebben speciaal voor studenten blogs geschreven omtrent een marketing scriptie (http://www.marketingscriptie.nl). Wellicht leuk als aanvulling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *