Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
28 nov 2016

Scriptiehulp Scriptiehulp marketing en management Tilburg 4/5 (9)

Admin

Opdracht omschrijving

Gegroet beste scriptiehulpen,

ik zit met een prangende vraag. ik heb namelijk binnen korte tijd hulp nodig voor mijn thesis. Het grootste deel staat al op papier maar van wat ik tot nu toe als feedback heb gekregen stemt me niet best. Ik doe de opleiding marketing management in Tilburg. Ik heb dus ook scriptiehulp nodig in de buurt van Tilburg/ Tilburg en omstreken. Eventueel iets verder en dan zou ik naar u toe kunnen gaan, dat is op zich geen probleem. Maar als het te ver van Tilburg ligt wordt het wat problematisch.

 

De aanleiding van mijn scriptie is niet helder, de onderbouwing van de thesis ontbreekt, wat ik al wel een paar keer heb herschreven, maar blijkbaar is het nog steeds niet gelukt. De verantwoording/onderbouwing van de desk- en fieldresearch is vrij vaag en er mist een gedegen theoretisch kader, evenals bespreking van steekproef (methode) en de kwaliteit van het onderzoek (ik neem aan dat de begeleider hiermee de betrouwbaarheid en validiteit bedoelt). Het verband met de probleemstelling ontbreekt en er zijn standaardmodellen gebruikt. Er ontbreekt een analyse en interpretatie van de gegevens met betrekking tot de onderzoeksvraag. Ook zijn de theorieën niet voldoende onderbouwd, zoals gezegd ontbreken er voor dit verslag noodzakelijke modellen. er worden geen klantsegmenten onderscheiden, de SWOT bevat geen verband met het oplossen van het centrale probleem. Daarnaast zijn er problemen in het taalgebruik, wat te veel spreektaal bevat volgens de begeleider.

Ik zoek daarom iemand in de buurt van Tilburg die met met deze scriptie marketing management kan helpen, zodat we het samen kunnen doornemen en kijken hoe ik het precies moet aanpakken. De scriptiehulp kan eventueel online gegeven worden, bijvoorbeeld via Skype. Ik dien de scriptie in de eerste week van januari weer terug in te leveren bij de begeleiding.

 

Vergoeding nader overeen te komen. Het gaat schat ik in om 5-6 uur scriptiehulp en begeleiding.

 

hartelijk dank voor het lezen van deze opdracht.

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: hbo, management, Marketing, scriptiehulp en scriptiehulp Tilburg Vergoedingen: 500-1000

298 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.