Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
17 dec 2016

Scriptiehulp scriptiehulp hbo 3.77/5 (13)

Admin

Opdracht omschrijving

scriptiehulp hbo – Het betreft een paper dat ik wil schrijven voor mijn school, commerciële economie. Het is mijn eerste inleverpoging dus heb ik nog geen feedback of opmerkingen van de docent ontvangen. Ik ben pas begonnen aan mijn studie dus ik hoop dat u mij kunt adviseren wat ik kan verbeteren. Het verzoek van mij aan u is om me te helpen en begeleiding te bieden bij het opstellen van de paper. Ik moet hier veel hulp bij hebben want het is niet mijn sterkste punt. Mijn paper gaat over de customer journey van de klant in de retail en hoe deze te optimaliseren. Ik heb al veel theorieën en modellen verzameld, nu moet ik er een geheel van maken. Wat ik ook niet goed begrijp of niet goed kan toepassen zijn de apa-regels. Steeds zijn die niet goed. Ik heb al eerder begeleiding van iemand gehad, maar daar was ik niet tevreden over, ook omdat deze persoon geen verstand had van economie en een andere achtergrond had. Dus graag wil ik bij deze hulp iemand hebben die wel die achtergrond heeft. Het gaat om een paper op hbo niveau. Deze paper moet ongeveer 4000 woorden zijn en ik vind het lastig om er een goed geheel van te maken. Als ik dingen in theorie opzoek en dan in eigen woorden ga opschrijven, dan komt het er vaak als losse stukjes uit te zien en hier heb ik al veel commentaar op gehad bij andere papers. Qua taal is het allemaal niet dramatisch, maar het gaat vooral om een goede opbouw en het inhoudelijke gedeelte waar ik niet goed mee uit kom. Bij tevredenheid wil graag ook scriptiehulp bij het schrijven van mijn scriptie krijgen.

 

Alle reacties van scriptiehulpen zijn welkom en ik kijk er graag naar uit. Ik zal iedereen een persoonlijk bericht schrijven.

 

Groetjes,

 

Melinda – hbo scriptie/paper commerciële economie

 

Studierichting: hbo hotelschool

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: commerciële economie, hbo scriptie hulp, hulp scriptie, scriptiehulp en scriptiehulp hbo

351 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.