Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
12 dec 2016

Scriptiehulp Scriptiehulp Amsterdam 4/5 (6)

Admin

Opdracht omschrijving

scriptiehulp in Amsterdam – Ik dien voor 15 januari mijn scriptie in te leveren en er moet nog veel aan gebeuren. De aanleiding is niet helder en moet ik nog deels schrijven, ook de onderbouwing er van ontbreekt. De desk en fieldresearch moet ik nog doen en ik loop vast in het opstellen van de interviewvragen en de enquêtevragen. Ik weet op dit moment niet precies welke richting ik op moet gaan en heb daarvoor scriptiehulp en begeleiding nodig van iemand die net als ik ook uit Amsterdam komt of in de buurt zit.

In de methode van de scriptie ontbreekt de beschrijving van de populatie, de kwaliteit van het onderzoek, en het theoretisch kader bestaat eigennlijk alleen uit losse delen. Ik heb ook erg moeite met het trekken van verbanden tussen de onderdelen van een scriptie. Ik heb bijvoorbeeld het gevoel dat de link met het probleem mist. Ook het opstellen van een SWOT-analyse en daaruit de confrontatiematrix heb ik moeite mee, dus als je voor de begeleiding een economische achtergrond hebt is dat een pre. Ik heb ook moeite met de juiste wijze opschrijven van zaken op taalvlak maar dat is iets van latere zorg (waar ik eventueel nog wel hulp voor vraag).

Ik heb nog nooit begeleiding voor mijn scriptie gehad en begeleider zegt dingen waar ik weinig mee kan. Ik zit op de Hogeschool Amsterdam en het gaat om een scriptie MER waar ik eigenlijk al enkele maanden mee bezig was maarr ik loop telkens vast en de motivatie dropt daardoor.

Graag verzoek ik vriendelijk om een prijsopgave voor scriptiehulp. Ik zoek niet iemand om mijn scriptie te laten schrijven maar gewoon scriptiehulp/scriptiebegeleiding. Vanwege de zenuwen en het korte tijdsbestek ben ik bang dat het mij niet zal lukken om een voldoende te halen, ik heb dus snel intensieve hulp nodig. Over hoe de scriptiehulp precies ingevuld wordt kunen we nader overleggen.

Graag hoor ik van je en zal ik na reactie op deze opdracht reageren.

Studierichting: economie hbo

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: amsterdam, hulp scriptie amsterdam, scriptie laten schrijven, scriptiebegeleiding, scriptiehulp en scriptiehulp amsterdam Vergoedingen: 250-500

272 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.