Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
9 nov 2016

Scriptiebegeleiding Scriptiebegeleiding rechten gevraagd 5/5 (6)

Admin

Opdracht omschrijving

Hallo, ik loop vast met mijn scriptie rechten, voornamelijk op de onderzoeksresultaten. ik heb onder meer moeite met het verbinden van de jurisprudentie aan mijn onderzoeksonderwerp. Volgens mijn begeleider gebruik ik ook allerlei jargon verkeerd, al heeft hij er verder weinig uitleg bij gegeven. Sowieso schort het bij ons aan de begeleiding en daarom ben ik op zoek naar iemand die me begeleiding kan bieden. Het geheel moet een coherent geheel worden, waarbij er wordt ingegaan op het theoretische/algemene deel en vervolgens specifieker in wordt gegaan op mijn case. Ik zou graag scriptiehulp krijgen van iemand die bekend is met het juridische wereldje of zelf rechten heeft gestudeerd. Een pre is wanneer je verstand hebt van arbeidsrecht.

 

Graag ontvang ik een offerte van je, met het uurtarief en wanneer u beschikbaar bent. Ik dien voor midden januari mijn scriptie in te leveren. Het liefst spreek ik met iemand thuis af, maar via skype en mail is ook mogelijk als het voor u lastig wordt om te reizen.

Studierichting: rechten

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: Master Type opdracht: Scriptiebegeleiding Opdracht tags: begeleiding, master, rechten, scriptiebegeleiding, scriptiehulp en thesis Vergoedingen: 500-1000

543 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.