Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
19 sep 2016

Vertalen scriptie vertalen 4/5 (3)

bernardinne7

Opdracht omschrijving

Hallo beste scriptiehelpers,

 

binnenkort verhuis ik naar Canada, waar ik een nieuwe studie ga volgen en vervolgens ook werk ga zoeken in de hogere onderwijssector. Om deze reden wil ik graag mijn scriptie in het Engels laten vertalen, om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ik heb al een mogelijkheid om als assistent aan een universiteit te werken. Het gaat om een scriptie master in de vergelijkende politiek. Ik kan zelf goed Engels maar het lukt me niet om de thesis in foutloos Engels te vertalen. Ik heb onder meer problemen om specifieke vakjargon goed te vertalen en bepaalde theoretische zinnen. Ook heb ik soms de neiging om op de ‘Nederlandse manier’ in het Engels te vertalen, met Nederlandse uitdrukkingen. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Ik zoek iemand die vloeiend Engels kan spreken en schrijven, en iemand die ervaring heeft met vertaling van teksten. liefst wetenschappelijke teksten. Het gaat om een scriptie master over de invloed van peilingen op politieke standpunten. Het is een scriptie van ongeveer 17000 woorden, waaronder enkele bijlagen. De bijlagen hoeven eigenlijk niet per se vertaald te worden, het gaat om de scriptie zelf. Maar ik zou het niet erg vinden als de bijlagen ook naar het Engels vertaald worden. Ik heb het liefst dat het in het Brits Engels vertaald wordt.

Het eerste hoofdstuk en de inleiding zijn al vertaald, maar het kan geen kwaad als iemand daar nog eens naar kijkt en de foutjes eruit haalt. Het is belangrijk dat de vertaling een zeker academisch niveau heeft en dat de inhoud intact blijft. Voor de scriptie ben ik al geslaagd. De deadline voor het vertalen is december, maar als iemand de scriptie eerder zou kunnen vertalen zou dat mooi zijn.

Ik heb geen groot budget, maar als de vertaling goed gebeurd ben ik bereid daar billijk voor te betalen. Het kan ook zijn dat het beter is om per hoofdstuk te vertalen en betalen, maar dat kan in goed overleg besproken worden.

Studierichting: politicologie

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: Master Type opdracht: Vertalen Opdracht tags: scriptie Engels vertalen, scriptie vertalen, scriptie vertaling en thesis vertalen Vergoedingen: 500-1000

378 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.