Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
12 dec 2016

Scriptiehulp Scriptie help! 5/5 (4)

Admin

Opdracht omschrijving

help met mijn scriptie

Het betreft een scriptie dat ik heb geschreven voor mijn universiteit, architectuur profiel. Het is mijn eerste poging om de thesis in te leveren dus ik heb nog geen terugkoppeling/feedback of opmerkingen van de begeleiding ontvangen. Ik ben pas begonnen met mijn master dus ik hoop dat u mij advies kunt geven wat te verbeteren. Het verzoek van mij aan u is, de scriptie (wat ik tot nu toe geschreven heb) te controleren inhoudelijk waar nodig. De scriptie moet in het academisch Engels geschreven zijn, daarom moeten er indien nodig zinnen herschrijven, dit wordt verwacht vanuit de studie. Verder het inhoudelijke verzoek om aan te geven of de centrale vraag en titel van de scriptie goed aansluiten bij de inhoud ervan (methode/theorie). Mogelijk kunt u mij adviseren om een andere hoofdvraag te gebruiken of deze aan te passen zodat hij beter aansluit bij de inhoud van de scriptie, dit is van belang voor de docent. Ik heb ook het gevoel dat ik enkele theorieën heb gebruikt in mijn thesis die niet echt relevant zijn, maar omdat ik erover twijfel weet ik niet precies of ik ze eruit moet halen of niet. Sowieso is eigenlijk het theoretisch gedeelte wel het minst sterke deel van de scriptie alss ik het zo bekijk.
De inleiding (ik ben nog op zoek naar betere theorie die aansluit op mijn onderzoeksvraag) en het theoretisch kader zijn nog niet duidelijk en in de resultatengedeelte moet denk ik hier en daar nog wat theorie toegevoegd worden. Graag help hierbij. Ik heb eigenlijk met alle delen wel problemen, zoals het schrijven van de samenvatting, inleiding, resultaten en conclusie. Ik vind het ook lastig om een goede structuur in de scriptie aan te brengen, zoals de logica en samenhang, en dingen als of de vragen de lading dekken, dus als iemand me daarmee kan helpen zou dat mooi zijn. In mijn omgeving heb ik niemand die me goeie advies en hulp kan geven, vandaar dat ik een beroep doe op een externe om me goed op weg te helpen. Het aantal woorden van mijn scriptie is exclusief literatuurlijst en inhoudsopgave 18.754 woorden. Het minimale aantal woorden is 16.000. Ik hoop dat iemand me hierin help en me kan voorzien van goede tips en begeleiding. Graag ontvang ik zo veel mogelijk advies, zowel schriftelijk als mondeling, en tips. De deadline is pas in februari, dus ik heb nog wel tijd. Alvast bedankt voor de reacties!

Johan

Studierichting: architectuur

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: architectuur, help scriptie, scriptie help, scriptie helpen, scriptiehulp en thesis help Vergoedingen: 250-500

329 total views, 2 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.