Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
29 sep 2016

Scriptie nakijken Nakijken van bachelorscriptie 4/5 (3)

Admin

Opdracht omschrijving

Goedemiddag,

 

graag wil ik een deel van mijn bachelorscriptie (uiteindelijk de hele bachelorscriptie) laten nakijken of de tekst academisch genoeg is geschreven en of de overloop cq opbouw goed is.

Ik ben zelf eigenlijk best de rode draad kwijt en zou graag willen dat iemand naar de taal, structuur en inhoud kijkt.  De terugkoppeling die ik van mijn begeleidster heb gehad is dat ik nogal de neiging heb om onlogische gedachtesprongen te maken, waardoor de tekst helemaal niet prettig leest. Het lijkt erop alsof ik regelmatig de rode draad kwijt lijkraak. Ik moet dus iemand hebben die me terug op het spoor zet en een scriptie ook op structuur kan nakijken. Een strakke structuur is nodig, ook een goede pagina-indeling.

Daarnaast is het qua spelling en taal ook niet goed. Er zit volgens de begeleidster te veel herhaling in de bachelorscriptie. Ook moet worden nagezien of de verwijkzingen in orde zijn, omdat ik hier veel problemen mee ondervindt.

 

Ik heb ook een beoordelingsformulier meegekregen en een document met opmerkingen, die ik ook mee kan opsturen.

 

Ik zoek iemand met het liefst wat jaren ervaring met het nakijken van bachelorscripties en of masterscripties. Ik ben bereid fors te betalen als ik ook slaag voor de scriptie. Dank jullie wel alvast voor de reacties.

spelling/taal eventueel te veel herhaling. Nazien of verwijzingen kloppen. NB.In de thesis zijn geen bronverwijzing en bijlagen opgenomen, deze zitten in een apart document op advies van mijn begeleider (bestand geladen bij beoordelingsformulier)
s het mogelijk om mijn scriptie naast het verbeteren vaan taal en structuur ook een strak structuur te geven qua pagina indeling nummering, paragrafen lettertype etc.

Studierichting: Pedagogiek

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptie nakijken Opdracht tags: bachelorscriptie, nakijken bachelorscriptie, pedagogiek, scriptie controleren, scriptie nakijken en thesis nakijken Vergoedingen: 250-500

573 total views, 2 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.