Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
15 mrt 2023

Overige Interviews coderen Nog geen ratings

Dentalwoman

Opdracht omschrijving

Hallo!

Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen bij het coderen van mijn interviews. Het gaat om een onderzoek naar de innovatie van een bedrijfsimago door een switch naar TikTok en Instagram. De vraag is dan of het structureel opzetten van reels en shorts een positieve invloed kan hebben op het bedrijfsimago. Ik heb daarvoor medewerkers van mijn stagebedrijf en experts in social media marketing geïnterviewd. Zij hebben informatie gegeven over de effectiviteit van video (korte video’s) en wat er voor nodig is om het succesvol te maken vanuit een bedrijfsperspectief.

Daar zijn nu 11 interviews uit voortgekomen van elk ongeveer 30 minuten lang. Deze zijn al getranscribeerd en moeten nu gecodeerd worden. Voor het coderen van deze interviews zou ik dus hulp willen inschakelen want het is iets dat ik nog niet eerder gedaan heb. Het gaat specifiek om het axiaal, open en selectief coderen. Uiteindelijk moet er dan een coderingsrapport liggen waarop ik mijn resultatensectie kan baseren, en uiteindelijk natuurlijk ook de conclusie en discussie.

Ik heb vanuit de opleiding meegekregen dat het coderen van de interviews heel belangrijk is omdat je op die manier ook een betrouwbaar en valide kwalitatief onderzoek garandeert. Het is dus belangrijk dat het goed gebeurt. Ik wil zelf ook leren interviews coderen dus werk er zelf graag zoveel mogelijk aan mee. Ik heb al wel theorie gelezen over het proces en wat artikelen online. Ik heb al een beginnnetje gemaakt, maar het is dan van belang dat we eerst even samen kijken of dat allemaal klopt en goed is. Ik sta zeker open voor een andere methode of benadering als dat beter werkt.

Ik vertrouw op de expertise en kennis van de gene die me gaat helpen. Ik heb ook klasgenoten die interviews moeten coderen en die willen misschien uiteindelijk ook hulp.

Studierichting: Business Innovation

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor. Type opdracht: Overige. Opdracht tags: axiaal, coderen, Hulp interviews coderen, interviews, interviews coderen, open en selectief. Vergoedingen: 500-1000.

1282 total views, 3 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.