Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
9 dec 2016

Scriptiehulp Hulp bij SPSS 5/5 (3)

Iris van Meer

Opdracht omschrijving

Beste begeleider,

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen want ik ben bang dat ik het niet helemaal ga redden op tijd. Ik zoek hulp bij SPSS en heb dat snel nodig. Ik zit in me laatste jaar Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Breda. Voor mijn afstudeerproject doe ik onderzoek naar de integriteit van accountants die zelfstandig werken. ZZP-er dus. Ik ga daarvoor vragenlijsten emailen naar allerlei accountants. Ik heb hulp nodig bij SPSS om de data die ik dan krijg goed te kunnen verwerken. De vragenlijsten worden anoniem verstuurd omdat het een gevoelig onderwerp is. Ik hoop 500 accountants te bereiken met mijn vragenlijst in de komende drie weken en ga vooral via Facebook en mijn eigen netwerk proberen mensen te vinden.

In de vragenlijst ga ik vragen naar of het initiatief van de fraude bij hun of bij hun klanten ligt, wat ze er zelf aan over houden, dus of zij er echt meer aan verdienen, op welke schaal het gebeurt, voor welke percentages over de winst het dan gaat, hoe lang ze frauderen voor dezelfde persoon, of het structureel bij dezelfde klanten voorkomt, of het puur belastingfraude is of oplichting van leveranciers of klanten. Daarnaast ga ik vragen of ze man of vrouw zijn, hoe oud ze zijn, weke opleiding ze gedaan hebben, hoeveel jaar ze al werken, of ze samenwerken, etc.. De vragen heb ik al wel zo’n beetje bedacht en ik ben ook al wel een eind op weg met het uitvogelen van de SurveyMonkey-vragenlijst.

Ik doe al wat langer over mijn studie en heb bijna een probelem met de studiefinanciering. Ik heb dus echt hulp bij SPSS nodig. Het is namelijk allemaal heel erg weggezakt wat ik in me tweede jaar leerde. Ik moet sowieso grafiekjes enzo maken van gemiddelden en percentages, maar ik moet ook groepen vergelijken. Bijvoorbeeld als de accountant wel of geen fraude pleegt, of het dan vaker man of vrouw is ofzo. Verder weet ik nog niet zo goed wat ik wil, ik hoop dat de hulp bij SPSS me daarbij kan gaan helpen. Ik hoop dat jullie ook verstand hebben van accountants of van economie, zodat ik echt allround geholpen kan worden. Het is het laatste staartje van mijn studie en ik wil er nu echt wel klaar mee zijn.

Alvast bedankt voor de reactie,

Groeten,

Jan-Willem de Groot

Studierichting: Bedrijfseconmie

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: accountant, economie, haast, hulp, hulp bij SPSS en SPSS Vergoedingen: 250-500

400 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.