Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
27 dec 2016

Scriptiehulp hulp bij mijn scriptie 5/5 (4)

Admin

Opdracht omschrijving

Hulp bij scriptie – Ik ben aan het begin van mijn scriptie MER maar heb flinke hulp bij mijn scriptie en begeleiding nodig zie ik nu al. De vorige keer is vanuit de stagebegeleiding gezegd dat ik een bepaalde onderzoeksvraag moest nemen als hoofdvraag. Alleen dit heb ik eerder ook al besproken met mijn begeleider vanuit school en die ziet de vraag niet als een juiste onderzoeksvraag, vandaar dat ik die ook als adviesvraag heb gebruikt en niet als hoofdvraag, maar ik weet niet of dit juist is. De deelvragen moeten ook zoals voorgesteld aangepast worden. Maar er moet ook rekening worden gehouden met de hoofd/advies en deelvragen zoals ze nu zijn. Hoewel ik moeite heb met het taalgebruik bij een scriptie – het moet formeel taalgebruik zijn en begrijpelijk voor de lezer – wil ik voornamelijk hulp op inhoudelijk gebied, want ik zit nog in beginfase. Zoals hulp bij het opstellen van de inleiding van de scriptie, de theorie, de resultaten, methode, et cetera. Ik moet uiteindelijk ook enkele interviewvragen maken en enquete opstellen, waar ik ook hulp bij behoef. Ik heb nog nooit zo’n grote opdracht gemaakt en de hulp bij de scriptie schier tekort. Ik heb een paar keer aangeklopt bij mijn begeleider maar die vertelt me dat ik toch vooral zelf bezig moet zijn met de scriptie omdat het een individuele opdracht is. Toch, heb meer hulp bij mijn scriptie nodig dan ik nu krijgg Om die reden doe ik een beroep op externe scriptiehulp.

Bij meer dan zes type- en/of grammaticale fouten of slordigheden wordt het onderzoeksvoorstel overigens niet nagekeken, daarom wil ik de scriptie ook over een paar maanden laten nakijken. Omdat ik niet heel veel budget heb hoop ik dat je hier rekening mee houdt bij de offerte. Graag reacties van mensen/scriptiehulpen die me echt willen helpen.

Studierichting: MER

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: HULP BIJ SCRIPTIE, hulp scriptie en MER Vergoedingen: 250-500

549 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.