Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
9 dec 2016

Transcriberen interviews Hulp bij coderen interviews gevraagd 3.78/5 (9)

Admin

Opdracht omschrijving

 

Beste mensen,

Mijn naam is Yasmin en ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Ik zit in mijn laatste jaar en ben bezig met mijn afstudeerstage en ook met onderzoek doen. Van een klasgenootje hoorde ik van scriptiespot.nl en nu schakel ik jullie hulp in bij het coderen van interviews.

Ik ben met enige haast op zoek naar hulp bij het coderen van interviews. Ik heb inmiddels allemaal opgenomen interviews op mijn telefoon staan via zo’n speciale app, maar ik weet niet zo goed hoe ik nu verder moet. Ik denk dat ik de interviews eerst uit moet typen, maar daarna heb ik hulp nodig bij het coderen van de interviews.

Ik zal even een beetje meer vertellen over wat er moet gebeuren, dan kunnen jullie een inschatting maken of jullie mij goed kunnen helpen hiermee. Mijn onderzoek richt zich op ouders die een traject bij Jeugdzorg hebben doorlopen nadat er een melding was gemaakt over hun bij het Anoniem Meldpunt Kindermishandeling (vanaf nu AMK). Ik heb daarvoor 25 ouders, vooral moeders, geïnterveiwd. De interviews duurden ongeveer 30-60 minuten Sommige opnames zijn niet helemaal duidelijk te verstaan en ik ben nog niet begonnen met het uittypen ervan. Ik denk dat ik dat uittypen gewoon in word ga doen, want ik heb geen zin om zo’n duur programma te kopen. Maar ik heb wel hulp bij coderen van de interviews nodig, want ik weet gewoon niet zo goed hoe je dan verder moet.

Ik moet mijn scriptie eigenlijk al aan het eind van de maand al inleveren. Het liep allemaal anders met de interviews, het was moeilijk om ouders te vinden, ik denk omdat ze zich schamen, dat is ook een belangrijk onderwerp in mijn scriptie. Daarvoor wil ik eigenlijk ook nog dat mijn begeleider er iets over kan zeggen, dus er is echt super veel haast bij. Hoe zouden jullie mij kunnen helpen met de scriptiebegeleiding? Wat hebben jullie precies nodig? Moet ik een afspraak maken om bij iemand langs te komen ofzo, of kan het ook online? En wat kost het eigenlijk om mij te hlepen? En kunnen jullie het coderen dan voor mij doen? Of alleen uitleggen? Of samen?

Ik hoop snel wat van jullie te horen of jullie mij kunnen helpen met coderen van interviews. Jullie kunnen mij daarvoor e-mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Yasmin

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: HBO/bachelor Type opdracht: Transcriberen interviews Opdracht tags: coderen, coderen interviews, Interview, pedagogische wetenschappen en transcriberen Vergoedingen: 500-1000

1167 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.