Hoe werkt het?

Hoe werkt het voor studenten?
 
1.Plaats een opdracht/advertentie
Je kunt gratis een advertentie voor scriptiehulp plaatsen via de knop ‘Opdracht plaatsen’ in het menu bovenaan de website, of via deze link. Je kunt bijvoorbeeld een bericht plaatsen om begeleiding voor je scriptie te krijgen, of om je scriptie te laten controleren op vlak van grammatica, spelling, structuur en/of inhoud. Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat voor scriptiehulp je zoekt of wat je gedaan wilt krijgen, zodat je de best mogelijke scriptiehulp krijgt. Wij controleren je aanvraag en plaatsen de advertentie daarna online. Je advertentie is dan zichtbaar op de homepage.

2. Vergelijk aanbieders van scriptiehulp
Je opdracht wordt op onze homepage gezet en wordt verspreid onder onze aangesloten scriptiehulpen en scriptiebegeleiders. Je zult vervolgens snel reacties, aanbiedingen en offertes ontvangen. Vergelijk de scriptiehulpen op basis van hun reactie, referenties, cv of tarief. Je kunt ze contacteren voor meer informatie.

3. Kies de ideale scriptiehulp
Kies de meest geschikte scriptiehulp en maak met hem of haar verdere afspraken over de invulling van de opdracht.
Na afloop van de opdracht kun je de scriptiehulp een beoordeling geven. Dit motiveert de scriptiehulp om zich voor jouw opdracht in te zetten, zorgt ervoor dat hij of zij in de toekomst meer opdrachten kan krijgen en verstrekt andere studenten meer informatie over de scriptiehulp.

 

Hoe werkt het voor scriptiehelpers?
 
1. Schrijf je in op Scriptiespot.nl
Zeer veel studenten maken gebruik van Scriptiespot.nl om hun scriptie te laten corrigeren, om scriptiebegeleiding te krijgen bij het schrijven van hun scriptie of voor andere scriptiehulp. Hierdoor kun je als scriptiehelper (veel) geld verdienen met jouw aangeboden hulp. Je kunt je inschrijven via deze link. Hier vind je meer informatie over de abonnementen die wij bieden aan opdrachtnemers. Als je vragen hebt kun je ons altijd contacteren. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk antwoord geven op je vragen.

2. Zoek een opdracht
Studenten plaatsen een opdracht op Scriptiespot.nl. Je kunt specifiek op jouw vakgebied, studierichting of interesse zoeken via de zoekbalk.

3. Bied op een opdracht
Heb je eenmaal een voor jou interessante opdracht gevonden, plaats dan een reactie bij deze opdracht en breng er een bod op uit.