Hoe werkt het?

Hoe werkt het voor studenten?

1. Plaats een opdracht/advertentie
Je kunt gratis een advertentie voor scriptiehulp plaatsen via de knop ‘Opdracht plaatsen’ in het menu bovenaan de website, of via deze link. Je kunt bijvoorbeeld een bericht plaatsen om begeleiding voor je scriptie te krijgen, of om je scriptie te laten controleren op vlak van grammatica, spelling, structuur en/of inhoud. Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat voor scriptiehulp je zoekt of wat je gedaan wilt krijgen, zodat je de best mogelijke scriptiehulp krijgt. Wij controleren je aanvraag en plaatsen de advertentie daarna online. Je advertentie is dan zichtbaar op de homepage. Je kunt er ook voor kiezen om je opdracht niet zichtbaar te plaatsen. Alleen de bij ons aangesloten scriptiehelpers krijgen hem dan te zien. Opdrachten komen eerst intern bij ons binnen voordat we ze plaatsen.

2. De beste scriptiehelper wordt voor jou gekozen.

Wij hebben een poule van scriptiehelpers uit zeer veel verschillende vakgebieden, die een strenge selectieprocedure doorlopen om opdrachten via Scriptiespot te mogen aannemen. Je opdracht wordt intern verspreid onder onze aangesloten scriptiehulpen en scriptiebegeleiders. Je ontvangt vervolgens snel een reactie, aanbieding en offerte, waarbij de meest geschikte scriptiehelper aan jou gekoppeld wordt.

3. Koppeling aan scriptiehelper

Wanneer je aan een begeleider gekoppeld wordt, maak je met hem of haar verdere afspraken over de invulling van de opdracht. De scriptiehelper gaat aan de slag op basis van jouw specifieke wensen.

 

Hoe werkt het voor scriptiehelpers?

1. Contact via mail

Contacteer ons via [email protected]. wanneer je je beschikbaar wilt stellen als scriptiehelper.
Zeer veel studenten maken gebruik van Scriptiespot.nl om hun scriptie te laten corrigeren, om scriptiebegeleiding te krijgen bij het schrijven van hun scriptie of voor andere scriptiehulp. Hierdoor kun je als scriptiehelper geld verdienen met jouw aangeboden hulp.

2. Procedure

Wij leggen je enkele testen voor en vragen naar jouw expertise en cv. Wanneer je voor deze testen slaagt, mag je opdrachten aannemen die via ons platform binnenkomen. Je kunt dan specifiek op opdrachten uit jouw vakgebied, studierichting of interesse reageren.

3. Hulptraject met student

Wanneer je aan een student gekoppeld wordt, en de klant is akkoord met de betaling en offerte, kan het hulptraject aanvangen en kun je de opdracht voltooien. Je zult altijd betaald worden voor het uitgevoerde werk.