Over Ons

Scriptiespot is een initiatief om enerzijds scriptiehulpen, scriptiecorrectoren en scriptiebegeleiders en anderzijds studenten, bij elkaar te brengen. Zo is er voor studenten een ruime keus aan scriptiehulp en kunnen zij de best mogelijke scriptiehulp kiezen. Studenten kunnen op dit online platform terecht voor begeleiding tijdens het schrijven van hun scriptie, voor het transcriberen van interviews, voor het nakijken van hun verslag of thesis, voor het vertalen van een scriptie, of wanneer ze iemand willen vinden die hen beter kan laten schrijven. Scriptiehelpers en begeleiders kunnen hun hulp aanbieden en op opdrachten reageren.

De website van Scriptiespot is overzichtelijk en levert een optimaal gebruiksgemak. We maken het voor zowel studenten als scriptiehulpen zo makkelijk mogelijk. We reageren snel op mails en vragen, en wanneer er een onenigheid of geschil is tussen scriptiehelpers en studenten, treden wij op als bemiddelaar. Ons betalingssysteem voor scriptiehulpen is veilig en makkelijk.

Kortom, het platform van Scriptiespot vormt voor studenten een ideale en unieke mogelijkheid om snel de geschikte scriptiehulp te krijgen, tijdens of na het schrijven van hun scriptie, en voor scriptiehelpers een manier om goed te verdienen aan hun service.

Partners:

youngcapital

facilityshop

 

1 respons naar “Over Ons”

  1. Reageer Geplaatst door marketingscriptie Op okt 12th 2016 at 9:53 pm: Beantwoorden

    Erg handige website. Vooral vooral voor studenten die vastlopen tijdens hun scriptie. Wij hebben speciaal voor studenten blogs geschreven omtrent een marketing scriptie (http://www.marketingscriptie.nl). Wellicht leuk als aanvulling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *