Zoek een opdracht

login of registreer alsjeblieft om op deze opdracht te reageren.
17 dec 2016

Scriptiehulp Hulp bij onderzoeksvraag 4/5 (4)

Admin

Opdracht omschrijving

Hulp bij onderzoeksvraag – De onderzoeksvraag van mijn scriptie bestuurskunde luidt: hoe dient de samenwerking tussen het ministerie van EZ  en RVO.nl versterkt te worden? Ik twijfel nogal aan de onderzoeksvraag van mijn scriptie. Ik weet niet of de hoofdvraag geconcretiseerd genoeg is. Daarnaast heb ik een aantal deelvragen samengesteld. Deze moeten aansluiten op de hoofdvraag/onderzoeksvraag en ik weet ook niet of ik misschien te veel deelvragen heb opgesteld en of ze wel goed zijn. Van mijn begeleider kan ik niet veel verwachten en krijg ik algemeen commentaar, of hij is op vakantie. Bij de theoretische verkenning dien ik ook nog begeleiding en hulp te hebben. Ik heb nu al zoveel bronnen doorgenomen dat ik er tureluurs van wordt. Eerst had ik de verkeerde bronnen en wetenschappelijke artikelen doorgenomen, en toen kreeg ik het idee dat er weinig te melden was over het specifieke departement. Het onderzoek beoogt in kaart te brengen wat de potentiële knelpunten zijn binnen de samenwerking en eventueel met verbetervoorstellen/advies te komen. Het gaat om een onderzoek voor de studierichting bestuurskunde. Ik ben dus al begonnen met de scriptie maar loop telkens vast en vrees dat ik totaal de verkeerde richting op ga. Goede scriptiehulp met juiste tips en advies is daarom sterk gewenst. Ik wil de scriptie in 1 x halen en wil best meer betalen als ikin 1 x slaag. Het belangrijkste is in elk geval dat de onderzoeksvragen juist zijn, dat is de basis en als de hoofdvraag goed is kan ik door met de rest van de scriptie. We kunnen een vergoeding voor de scriptiehulp afspreken en eenmaal dat ik de scriptie haal betaal ik extra voor de scriptiehulp. Ik ben benieuwd naar de reacties die ik krijg.

 

p.s: ik dien de scriptie eind januari in te leveren. Er is dus redelijk wat haast mee gemoeid. Als ik binnen 7 dagen de hulp kan krijgen met mijn onderzoeksvraag dan is dat prima.

Studierichting: geneeskunde

Status: Open

Label: Openbaar

1 Niveaus: Master Type opdracht: Scriptiehulp Opdracht tags: bestuurskunde, hulp bij onderzoeksvraag, hulp hoofdvraag, onderzoeksvraag nakijken, onderzoeksvraag opstellen en Scriptie Vergoedingen: Minder dan 250

44 total views, 1 today

Reageer op deze opdracht

Schaf een pakket aan om op opdrachten te kunnen reageren.